Vacature : Servicemonteur | Onderhoudsmonteur

Locatie: Heel NL

Een goed salaris

MBO

Ben jij onze nieuwe vakkanjer?

Wij zijn de Ridder THO & SRM en leveren oplossingen aan onze klanten met hoogprecisie metaalverwerkende machines. Dit alles vanuit ons hoofdkantoor in Best. Met 55 collega’s waarvan zelfs 25 technici heb je altijd een collega om mee te sparren, van te leren of om kennis mee uit te wisselen. In onze branche zijn wij er dan ook trots op dat wij het grootste servicemonteursnetwerk hebben.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar jou. Ben jij die Allround monteur die service hoog in het vaandel en onderhoud in de vingers heeft? Solliciteer dan bij ons. Je krijgt veel vrijheid om dit op jouw manier te doen en je kan jezelf verder ontwikkelen bij ons. Lees verder over wat wij je bieden, of wat wij vragen.

Solliciteer nu

VOORDELEN VAN WERKEN BIJ DE RIDDER

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden met zeer ruime secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Telefoon, tablet en laptop van de zaak
 • Bedrijfsauto naar keuze, incl. privégebruik zonder extra eigen bijdrage. (Afhankelijk van voorraad)
 • Gereedschap naar keuze
 • Werkkleding
 • Ontwikkeling van nieuwe producten in eigen tech center
 • Interne trainingen
 • Externe trainingen bij de fabrikant
 • Op maat gemaakt opleidingsplan
 • Overurenregeling
 • 5,5 week vakantie, waarvan 5 dagen vaststaan

JIJ ALS SERVICEMONTEUR | ONDERHOUDSMONTEUR | FIELD SERVICE ENGINEER

Ben jij een servicemonteur met kennis en ervaring op het gebied van metaalbewerkingsmachines of ben je in het bezit van een MBO-diploma in een technische richting? Dan is dit de functie voor jou.

 • Je bent een professionele sparringpartner voor collega’s en opdrachtgevers.
 • Ontdekken, uitzoeken en oplossen zijn karaktereigenschappen die bij je passen.
 • Je neemt de verantwoording voor perfect werkende installaties tot in het kleinste detail.
 • Het geeft je energie als je ziet dat mensen genieten van een goed functionerend machinepark.
 • MBO denk- en werkniveau.
 • Kennis van elektro techniek en/of werktuigbouwkunde.
 • Beheersing van de Duitse en Engelse taal.
 • Een geldig rijbewijs B.

SOLLICITEER HIER : VUL JE GEGEVENS IN EN WE NEMEN CONTACT MET JE OP

SOLLICITEER HIER : VUL JE GEGEVENS IN EN WE NEMEN CONTACT MET JE OP

Lees de ervaring van Johan

“Dit jaar is het 25 jaar geleden dat ik bij de Ridder begon als service monteur. Dit was voor mij destijds een grote uitdaging doordat de wereld van high tech metaal bewerkingsmachines compleet nieuw voor mij was. Ik had al ruim 10 jaar ervaring als monteur buitendienst, echter werkte ik toen nog niet met de moderne en geavanceerde machines zoals ik die nu bij De Ridder ken. Hier kwam ik dan ook nieuwe technieken tegen zoals draaien, frezen en eroderen.

De Ridder gaf mij de mogelijkheid om lekker in het vak te rollen doordat ik begeleid werd door een ervaren monteur die mij kennis liet maken met de firma en de partners. Doordat je goed begeleid wordt en je heel breed opgeleid wordt merk je al vrij snel waar je interesses liggen en hier kun je je vervolgens op gaan focussen. Zo merkte ik dus ook dat mijn interesse bij de slijpmachines lag. Binnen deze tak heb ik eerst enkele jaren als servicemonteur onderhoud gewerkt, waarna ik vervolgens gespecialiseerd ben in CNC rondslijpen. Momenteel houd ik mij bezig met het in bedrijfstellen en opleiden van personeel dat de machines bediend. Tevens ben ik als applicatiemedewerker verantwoordelijk voor technische ondersteuning bij de klanten. Tenslotte word ik als monteur ingezet voor het oplossen van storingen en voor het uitvoeren van onderhoud.

Zoals eerder benoemd ontdek je snel waar je interesses liggen. Vervolgens bepaal je binnen deze firma zelf welke kant je op gaat. Ben jij een monteur die er alles aan wil doen om een machine optimaal te laten presteren, of ben jij iemand die energie krijgt van het verhelpen van storingen of andere technische problemen, dan hebben wij wellicht een mooie uitdaging voor jou. Echter houdt het hier niet op. Ben jij bijvoorbeeld iemand die graag preventief onderhoud uit wil voeren bij klanten en zich daar dus als ambassadeur van het bedrijf wil opstellen? Ook dan ben je bij ons op de juiste plek. Bij De Ridder hebben we voor iedereen een mooie uitdaging.

Uiteraard krijg je als monteur de beschikking over een auto van de zaak, een eigen laptop, een iPad en een uitgebreide gereedschapskoffer met alles erop en eraan.

Kortom, bij De Ridder kan je werken in een high-tech omgeving waarbij er continu nieuwe uitdagingen voor je klaarliggen en waar je je grenzen kunt blijven verleggen.”

Lees de ervaring van Renzo

“Mijn naam is Renzo en ik ben sinds 2 jaar servicemonteur draaien en frezen bij De Ridder.

Waarom ik voor De Ridder heb gekozen is de afwisseling in de werkzaamheden en de uitdagingen die daarbij komen kijken, We hebben een grote diversiteit aan merken waardoor er geen dag hetzelfde is. Binnen het bedrijf is er ruimte voor ontwikkeling door middel van scholing en door leren van je collega’s.

Ik heb het erg naar mijn zin en ben blij dat ik 2 jaar geleden de keuze gemaakt heb om de overstap naar De Ridder te maken.

Het lijkt me tof als jij mijn nieuwe collega wordt, ik kijk ernaar uit om mijn kennis over onze machines met jou te delen.”

Lees de ervaring van Daan

“Toen ik pas begon bij De Ridder kreeg ik één op één begeleiding van een vak-volwassen collega, Ik ging met hem mee naar klanten, totdat ik mezelf zelfverzekerd genoeg voelde om alleen op pad te gaan. Er zijn natuurlijk ook cursussen en opleidingen bij één van onze vele fabrikanten en in overleg wordt er bepaald welke scholing voor jou geschikt en wenselijk is.”

“Omdat we zo’n groot aanbod aan machines leveren is geen dag hetzelfde, het gaat wel altijd om hoognauwkeurige metaalbewerkingsmachines in één van de disciplines draaien, frezen, slijpen of eroderen. De klanten waar we naartoe gaan zijn ook heel verschillend, de ene dag zit je bij een grote chipmachinefabrikant en de volgende dag bij een kleine zelfstandige professional, dat maakt het allemaal lekker afwisselend.”

“Bij aanvang van je dienstverband krijg je meteen een mooie auto van de zaak, met tankpas. Ook krijg je een goedgevulde gereedschapskoffer, die je zelf naar eigen inzicht en behoefte aan mag vullen. Alles wordt heel goed geregeld. Het salaris is marktconform, maar natuurlijk wel afhankelijk van je leeftijd en ervaring.”

CONTACT INFO

I.B.C.-Weg 10

00 31 (0)499 392050

vacatures@ridder.net

www.ridder.net

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:00