Vacature : Inkoper

Locatie: Best

Een goed salaris

MBO

Vacature Inkoper - Ben jij onze nieuwe inkoper?

Wij zijn de Ridder THO & SRM en leveren oplossingen aan onze klanten met hoogprecisie metaalverwerkende machines. Dit alles vanuit ons hoofdkantoor in Best. Met 55 collega’s waarvan zelfs 25 technici heb je altijd een collega om mee te sparren, van te leren of om kennis mee uit te wisselen. In onze branche zijn wij er dan ook trots op dat wij het grootste servicemonteursnetwerk hebben.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar jou. Ben jij de inkoper die ervoor zorgt dat de planners en monteurs dagelijks blijven draaien? Je bent verantwoordelijk voor de gehele onderdelen stroom. Van het opvragen van offertes, tot het bestellen, bewaken en afronden van de onderdelen. Wil je in een leuk team werken, met goede arbeidsvoorwaarden bij een familiebedrijf? Solliciteer dan bij ons. Je krijgt veel vrijheid om dit op jouw manier te doen en je kan jezelf verder ontwikkelen bij ons. Lees verder over wat wij je bieden, of wat wij vragen.

Solliciteer nu

VOORDELEN VAN WERKEN BIJ DE RIDDER

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden met zeer ruime secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris
 • Interne trainingen
 • 27 vakantiedagen, waarvan 5 dagen vaststaan
 • Op maat gemaakt opleidingsplan
 • Betrouwbaar stabiel familiebedrijf

JIJ ALS INKOPER

Voor de inkoop vacature zoeken wij een echte teamplayer die oplossingsgericht te werk gaat. Heb jij daarnaast affiniteit met techniek en ben je in het bezit van een MBO diploma of denkniveau? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek. Solliciteer nu in 1 minuut voor de functie inkoper.

 • Je bent een professionele sparringpartner voor collega’s en opdrachtgevers.
 • Ontdekken, uitzoeken en oplossen zijn karaktereigenschappen die bij je passen.
 • Goede computervaardigheden
 • Goed in taal zowel Nederlands, Engels en Duits.
 • MBO denk- en werkniveau.
 • Pre : Spreken van de Franse taal

SOLLICITEER IN 1 MINUUT : VUL JE GEGEVENS IN EN WE NEMEN CONTACT MET JE OP

SOLLICITEER IN 1 MINUUT : VUL JE GEGEVENS IN EN WE NEMEN CONTACT MET JE OP

junior inkoop vacatures

Lees de ervaring van Nicole

Bijna 5 jaar geleden ben ik gestart bij firma De Ridder als in- en verkoper van onderdelen. De aanvragen voor onderdelen komen vanuit het bedrijf zelf, omdat monteurs tijdens onderhoud/reparaties geconstateerd hebben dat er onderdelen vervangen moeten worden, maar ook rechtstreeks van klanten. Onze leveranciers ga ik dan benaderen om zo snel mogelijk een offerte te kunnen sturen naar de klant. We hebben veel merken dus ik heb met veel leveranciers te maken in zowel binnenland als buitenland. De buitenlandse leveranciers dat is een extra uitdaging omdat ik dan moet vertalen. Kennis van Engels en Duits is dus een “must” (Google Translate helpt natuurlijk ook een beetje).
Als de klant de onderdelen heeft besteld dan willen we natuurlijk op de afgesproken tijd leveren. Hierover heb ik wekelijks en indien nodig dagelijks contact met leveranciers.
Veel gangbare onderdelen proberen we op voorraad te hebben om zo de klant nog sneller te kunnen helpen. Ook dat is een van mijn taken. Machinestilstand moet zo kort mogelijk duren, toch.
Je bent dus de spin in het web door je contacten met klanten, monteurs, collega’s van de afdeling Planning maar ook met leveranciers en magazijnmedewerker. Een hele uitdaging om alles goed te laten lopen en dat maakt het ook een hele interessante functie.
Natuurlijk heb ik fijne collega’s die me bij vragen helpen en samen kom je er altijd wel uit.
Omdat we als bedrijf nog altijd groeien kunnen we wel wat hulp gebruiken. Leuk als jij de persoon bent die ons team komt versterken.

vacatures inkoper

Lees de ervaring van Marc

Ik ben Marc en werk al bijna 30 jaar bij de Ridder SRM, waar ik de meest uiteenlopende functies heb bekleed.
Begonnen op de administratie in de tijd dat de firma nog in Uitgeest gevestigd was.
Na de verhuizing van de serviceafdeling naar Best ben ik naast de administratie me ook gaan bezighouden met de planning van monteurs en het magazijn.
In die tijd was alles nog lekker overzichtelijk met een 8-tal monteurs, dit is in de loop van de jaren gestaag gegroeid naar het huidige aantal van 22.
Door de jaren heen heb ik me kunnen ontwikkelen op vele gebieden in zowel de binnen- als de buitendienst en ben nu weer volledig gefocust op het inplannen van onze monteurs.
De uitgebreide tools die we hiervoor ter beschikking hebben maken dit werk, wat soms wel eens erg hectisch kan zijn, een stukje eenvoudiger.
Wat me vooral aanspreekt is de vele klantencontacten die je door dit werk opbouwt en de afwisseling die het werk, niet alleen voor mij, maar ook voor onze monteurs, met zich meebrengt, geen dag is hetzelfde, laat staan saai.
Ik vind het prettig is dat de firma een erg platte structuur heeft, en dat je op deze manier snel kunt schakelen naar onze klanten toe.
Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en ben je iemand die vooruit wil, kan ik ons bedrijf ten zeerste aanbevelen.

inkoper vacatures

Lees de ervaring van Jeroen

Na 17 jaar iedere morgen tussen 3 en 5 uur te zijn opgestaan i.v.m. werkzaamheden in de transportsector was ik toe aan iets anders. Een ander ritme, sociaal leven. Via een vriend kwam ik in contact met De Ridder. Men was daar op zoek naar een medewerker op de afdeling planning. Na enkele goede gesprekken ben ik in oktober 2019 uiteindelijk begonnen als Service Coördinator op de afdeling planning. Er ging een wereld voor me open. In plaats van om 4 uur of 5 uur te beginnen, was dit nu 8:30 uur en lig ik nu niet meer eerder in bed dan mijn kinderen. Prettige collega’s en een fijne werkplek die van alle gemakken is voorzien. En niet te vergeten de vrijdag lunch. Iedere vrijdag weer staat er iets anders lekkers op het menu wat tegen een kleine vergoeding door de dames wordt bereid.
Al met al een heel prettig bedrijf met een gemoedelijke, haast familiare omgang met elkaar en de klanten. Kan het je aanbevelen…..

CONTACT INFO

I.B.C.-Weg 10

00 31 (0)499 392050

vacatures@ridder.net

www.ridder.net

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:00